Over Ons

SurveyStudent is een opgezet door een aantal studenten die zich stoorden aan het feit dat het zo moeilijk is om respondenten te verzamelen voor hun scripties, schoolprojecten en bedrijfsideeën. De kracht van een goed onderzoek zit ‘m in de vragen, maar de betrouwbaarheid wordt aanzienlijk vergroot als het aantal respondenten hoog is. Om dit probleem op te lossen bedachten zij een platform waar iedereen zich kan aanmelden, met als specifiek doel om elkaar te helpen bij het vinden van respondenten.


Hoe Werkt het?

Het idee is simpel, op SurveyStudent is iedereen vrij om zijn/haar survey te plaatsen, maar voordat jouw survey zichtbaar wordt, dien je eerst vijf andere surveys in te vullen. Na 48 uur verdwijnt jouw survey automatisch, heb je dan nog niet genoeg respondenten? Dan kun je jouw survey nog een keer toevoegen. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat iedereen in een korte periode aan voldoende respondenten komt en een succesvol onderzoek kan afronden. Help je mee? Registreren kan hier.

Credits gebruiken

Binnen SurveyStudent werken we met credits om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende reageert op surveys en daarmee ook voldoende respondenten ontvangt. Na elke ingevulde survey vind je op de bedank-pagina van de survey een code die je kunt invoeren op je profiel. Hiermee claim je automatisch 10 credits. Het plaatsen van een survey kan pas als je 50 credits hebt. Deze credits worden automatisch van je saldo gehaald als je een survey plaatst.


Onderzoeksresultaten

Hogere respons betekent niet altijd hogere betrouwbaarheid. Dit is iets waar we samen rekening mee moeten houden. Bouw verschillende truc-vragen in, om te controleren of de respondent serieus bezig is met het invullen van jouw survey. Betrouwbaar onderzoek is bij SurveyStudent vaak goed mogelijk, maar wees alert bij het bekijken van jouw persoonlijke resultaten.

Registreren?

Gratis, geen gedoe, gewoon respondenten.

Deel SurveyStudent met jouw vrienden!

Het werkt!

Langzamerhand begint SurveyStudent bekendheid te krijgen binnen Nederland, België maar ook daarbuiten. We zijn bezig om ook in Engeland en Duitsland van de grond te komen.

Wil jij graag deel uitmaken van ons team?
Laat het ons weten door te mailen naar info@surveystudent.nl

SurveyStudent werkt!
0
SurveyStudents

0
Surveys

1,95
Minder dan €2,-!