• 6 november 2018 om 15:30 #9326

  Beste dame/heer, <br style=”box-sizing: border-box; font-family: ‘Qualtrics Grotesque’, ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif;” /> <br style=”box-sizing: border-box; font-family: ‘Qualtrics Grotesque’, ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif;” />Momenteel ben ik bezig met mijn Master scriptie voor de opleiding Business Administration. Graag wil ik je vragen om deel te nemen aan een enquête die is bedoeld om gegevens te verzamelen voor onderzoek over de acceptatie van nieuwe technologieën. <br style=”box-sizing: border-box; font-family: ‘Qualtrics Grotesque’, ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif;” /> <br style=”box-sizing: border-box; font-family: ‘Qualtrics Grotesque’, ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif;” />Om je te bedanken voor uw deelname aan dit onderzoek, zullen vijf cadeaubonnen ter waarde van € 20 worden verloot onder de deelnemers! De winnaars zullen voor uiterlijk 20 december worden gecontacteerd en kunnen kiezen uit een waardebon van Zalando, Bol.com, Ticketmaster, VVV Cadeaukaart of Amazon.<br style=”box-sizing: border-box; font-family: ‘Qualtrics Grotesque’, ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif;” /> <br style=”box-sizing: border-box; font-family: ‘Qualtrics Grotesque’, ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif;” />Bij voorbaat dank voor het invullen van de vragenlijst.<br style=”box-sizing: border-box; font-family: ‘Qualtrics Grotesque’, ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif;” />

  De link: https://uvafeb.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_82NRA2AiIeEQ3iJ

   

  6 november 2018 om 15:52 #9328

  Lieve dames en heren, er is wat mis gegaan met het uploaden van de tekst. Ik kan deze helaas niet aanpassen daarom hier nogmaals de (wel leesbare) tekst:

  Beste dame/heer, 

   Momenteel ben ik bezig met mijn Master scriptie voor de opleiding Business Administration. Graag wil ik je vragen om deel te nemen aan een enquête die is bedoeld om gegevens te verzamelen voor onderzoek over de acceptatie van nieuwe technologieën. 

  Om je te bedanken voor uw deelname aan dit onderzoek, zullen vijf cadeaubonnen ter waarde van € 20 worden verloot onder de deelnemers! De winnaars zullen voor uiterlijk 20 december worden gecontacteerd en kunnen kiezen uit een waardebon van Zalando, Bol.com, Ticketmaster, VVV Cadeaukaart of Amazon

  Bij voorbaat dank voor het invullen van de vragenlijst

  De link: https://uvafeb.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_82NRA2AiIeEQ3iJ

  6 november 2018 om 17:58 #9330

  Ik zie geen code om de punten te claimen 🙁

  9 november 2018 om 13:05 #9334

  Hoi Carmen,

  Wat toevallig ik zie dat je business administration aan de UvA doet. Ik ook! Ik ben zelf ook hard op zoek naar respondenten. Ga je vragenlijst nu invullen. Zou je mij misschien ook willen helpen door mijne straks in te vullen? Ik heb nu 35 credits, maar vanaf 50 credits kan ik plaatsen. Mijn onderzoek gaat over de waardering van duurzaamheidskeurmerken.

  Dankjewel! Heel veel succes,
  Daniëlle Evers

Het onderwerp ‘Scriptie onderzoek naar de acceptatie van technologieen: win een cadeaukaart!’ is gesloten voor nieuwe reacties.